Proizvodi

We are recognized in the market as serious manufacturers of wire fences (paneled, griped, plastered and laminated "universal" knitwear, ...), as well as producers of construction and small nails of all dimensions, and an accompanying program for fencing.

Ovaj proizvod proizvodimo u svim dimenzijama, po želji kupca. Kupac bira visinu pletiva od 1 m do 3,5 m, debljinu žice od 1,75 mm do 3,1 mm i otvor okca od 25 mm x 25 mm do 70 mm x 70 mm.

Upotreba: Za ograđivanje placeva, voćnjaka, poljoprivrednih imanja, industrijskih objekata, kaveza, čardaka,...

Proizvod koji zadovoljava standarde i najzahtevnijeg kupca u pogledu stabilnosti, zaštite od korozije, lakog održavanja i dugotrajnosti.

Ovaj proizvod proizvodimo u standardnim dimenzijama 1000x2000 mm i vanstandardne table u dimenzijama od 500 do 4000 mm, veličina okca od 17x17 mm do 80x80 mm.

Proizvodimo eksere svih dimenzija, građevinske i zanatske.

Upotreba: U građevinarstvu i zanatskim poslovima.

Šulc mreža

Ovaj proizvod proizvodimo u standardnim dimenzijama 1000x2000 mm.

Upotreba: U građevinarstvu.

Debljina žice u rasponu od 0,8 mm do 4 mm.

Upotreba: U građevinarstvu.

Usluge

Montaža ograda

U sastavu firme SZTR „Metalouniverzal“ imamo formirane profesionalne ekipe za montažu žice, kao i bravarsku operativu, kako bi naše proizvode ugradili i montirali na terenu po principu „ključ u ruke“.

U segmentu usluga uspešno postavljamo pletenu pocinkovanu žicu na deonicama puta, koje treba zaštititi od odrona, sa ankerisanjem iste i zatezanjem betonskim tegovima.

Distribucija robe
Robu koju kupite kod nas isporučujemo sopstvenim prevoznim sredstvima, po dogovoru na kućnu adresu, u vašu radnju, stovarište ili na mesto montaže.

O nama

SZTR "Metalouniverzal" postoji od 1994. godine i kao osnovnu delatnost ima proizvodnju žičanih ograda i raznovrsnih žičanih proizvoda.

Sedište firme je u Novom Sadu, u ulici Tekelijina br. 16. U Novom Sadu se nalazi i magacin gotovih proizvoda, odakle se obavlja i prodaja istih.
Proizvodni pogon smešten je u Sremskim Karlovcima u ulici Zmaj Jovina br. 22.

Proizvodnja je automatizovana i u skladu sa standardima.
Uslugu montaže obavljamo profesionalno uz korišćenje savremene mehanizacije i potrebnih namenskih alata.

PREVOZ ROBE SOPSTVENIM VOZILOM DO KUPCA!