Proizvodi

Na tržištu se prepoznajemo kao ozbiljni proizvođači žičanih ograda (panelne, grifovane, pocinkovana i plastificirana "univerzal" pletiva,...), kao i građevinskih i sitnih eksera svih dimenzija i propratnog programa za ograđivanje.
Univerzal pletivo (pocinkovano i plastificirano)

Ovaj proizvod proizvodimo u svim dimenzijama, po želji kupca. Kupac bira visinu pletiva od 0,5 m do 3,5 m, debljinu žice od 1,75 mm do 3,1 mm i otvor okca od 2x2 cm do 7x7 cm.

Plastificirane panelne ograde

Proizvod koji zadovoljava standarde i najzahtevnijeg kupca u pogledu stabilnosti, zaštite od korozije, lakog održavanja i dugotrajnosti.

Grifovano pletivo

Ovaj proizvod proizvodimo u standardnim dimenzijama 1000x2000 mm i vanstandardne table u dimenzijama od 500 do 4000 mm, veličina okca od 17x17 mm do 80x80 mm.

Proizvodimo eksere svih dimenzija, građevinske i zanatske.

Upotreba: U građevinarstvu i zanatskim poslovima.

Šulc mreža

Ovaj proizvod proizvodimo u standardnim dimenzijama 1000x2000 mm.

Upotreba: U građevinarstvu.

Paljena žica

Debljina žice u rasponu od 0,8 mm do 4 mm.

Upotreba: U građevinarstvu.

Usluge

Montaža ograda

U sastavu firme SZTR „Metalouniverzal“ imamo formirane profesionalne ekipe za montažu žice, kao i bravarsku operativu, kako bi naše proizvode ugradili i montirali na terenu po principu „ključ u ruke“.

U segmentu usluga uspešno postavljamo pletenu pocinkovanu žicu na deonicama puta, koje treba zaštititi od odrona, sa ankerisanjem iste i zatezanjem betonskim tegovima.

Distribucija robe
Robu koju kupite kod nas isporučujemo sopstvenim prevoznim sredstvima, po dogovoru na kućnu adresu, u vašu radnju, stovarište ili na mesto montaže.

O nama

SZTR "Metalouniverzal" postoji od 1994. godine i kao osnovnu delatnost ima proizvodnju žičanih ograda i raznovrsnih žičanih proizvoda.

Sedište firme je u Novom Sadu, u ulici Tekelijina br. 16. U Novom Sadu se nalazi i magacin gotovih proizvoda, odakle se obavlja i prodaja istih.
Proizvodni pogon smešten je u Sremskim Karlovcima u ulici Zmaj Jovina br. 22.

Proizvodnja je automatizovana i u skladu sa standardima.
Uslugu montaže obavljamo profesionalno uz korišćenje savremene mehanizacije i potrebnih namenskih alata.

PREVOZ ROBE SOPSTVENIM VOZILOM DO KUPCA!